Κινητό vs κατοικίδια σημειώσατε «1»

Κινητό vs κατοικίδια σημειώσατε «1»

Κανείς στο παρελθόν δεν φανταζόταν ότι η σχέση που θα είχε με την ηλεκτρονική του συσκευή θα άγγιζε τα όρια της εξάρτησης. Σήμερα όποιος δεν είναι συνδεδεμένος στο ιντερνέτ στιγματίζεται ως “αντικοινωνικός” η ως κάποιος που είναι αποκομμένος από τις τρέχουσες εξελίξεις. Η προσωπική επαφή με το κινητό, το tablet και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι τόσο στενή που σε αρκετές περιπτώσεις περιορίζει δραματικά τον ελεύθερο χρόνο που διατίθεται για συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα που διεξήγαγε η Kaspersky Lab προκύπτει ότι ένα μέσο σπίτι – το οποίο βαδίζει στα χνάρια του “έξυπνου” – διαθέτει κατά μέσο όρο 0,3 κατοικίδια και 6,3 συνδεδεμένες συσκευές όταν άνθρωποι που ζουν μέσα σε αυτό αντιστοιχούν σε 2,4!

Κοιτώντας με μια πρώτη ματιά τα νούμερα, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι συσκευές ξεπερνούν σε αριθμό τους ανθρώπους και τα κατοικίδια και ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά τους, αφού ο χρήστης τις χρησιμοποιεί όχι μόνο για την προσωπική του διασκέδαση, αλλά και ως “εγχειρίδιο” μέσα στο οποίο βρίσκονται οι λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα. Αρκεί η αναζήτηση μιας λέξης – κλειδί στο διαδίκτυο και όλα είναι θέμα μερικών δευτερολέπτων.

Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com