«Κάθε μέρα έπαιρνα 2-3 σακούλες σκουπιδιών με γράμματα από θαυμαστές»

«Κάθε μέρα έπαιρνα 2-3 σακούλες σκουπιδιών με γράμματα από θαυμαστές»

Υπήρξε είδωλο των ταινιών την δεκαετία του ’80. Άκρως θηλυκή και σέξι δεχόταν άπειρα γράμματα από τους θαυμαστές της με το φλερτ στο δρόμο να είναι η καθημερινή της συνήθεια.

Η Έφη Πίκουλα, στα 58 της χρόνια, εξακολουθεί να νιώθει κοριτσάκι και μιλάει για τις εμπειρίες της.

Η σεξουαλική παρενόχληση ήταν σε άνθιση και εκείνη την εποχή; Κι αν ναι πώς το αντιμετώπιζε;

«Πολλές φορές έχω έρθει αντιμέτωπη. Στον χώρο ήμουν, ωραίο κορίτσι ήμουν… Από κει και πέρα ήταν δική μου απόφαση. Ήμουν λίγο τσαμπουκάς, έβαζα απαγορευτικό και δεν μου βγήκε σε κακό», απαντά η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο You Weekly.

Μια τόσο όμορφη κοπέλα είχε και ακραίες αντιδράσεις θαυμασμού. «Πολύ, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Απ’ ότι βλέπω στις ταινίες ήμουν «ζουμπουρλούδικο» και γινόταν χαμός. Μου έλεγαν διάφορα από αυτά που λένε τα αρσενικά και ένιωθα ωραία, ένιωθα γυναίκα. Βέβαια κρατούσα απόσταση , έκανα αυτό που ήθελα», εξηγεί και συμπληρώνει «Με τις ταινίες που έκανα, μου έστελναν γύρω στις 2-3 σακούλες σκουπιδιών με γράμματα, δεν απάντησα ποτέ σε κανένα γιατί δεν πίστευα στο σταριλίκι».

Εκείνη την εποχή οι ηθοποιοί που συμμετείχαν σε βιντεοκασέτες γινόντουσαν στόχος, η Έφη Πίκουλα εκτός αυτού σχολιάστηκε και για την περιβόητη σκηνή που εμφανίστηκε γυμνή στην ταινία «Άγρια Δύση». Όσο για το αν μετανιώνει ή αν θα το ξανά έκανε, απαντά: «Καθόλου. Ήταν ερωτική σκηνή, δεν ήταν το γυμνό για το γυμνό. Δύο παιδιά ερωτευμένα που βρέθηκαν και της άνοιξε ο άλλος την μπλούζα. Ωραίο κορίτσι ήμουν , ωραίο στήθος είχα και καλά έκανα».

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather