Θύμα κλοπής η Πόπη Τσαπανίδου

Θύμα κλοπής η Πόπη Τσαπανίδου

Δεν είναι καλά τα νέα για την Πόπη Τσαπανίδου καθώς η δημοσιογράφος έπεσε θύμα κλοπής όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Πόπη επιστρέφοντας από έξοδο με φίλους της βρήκε το αμάξι της παραβιασμένο και σπασμένο. Οι κλέφτες έσπασαν ένα μικρό παραθυράκι στο πίσω μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το τζιπ της δημοσιογράφου.

Δείτε παρακάτω, τι έγραψε για το γεγονός:

«Το να πέφτεις θύμα κλοπής είναι άγρια αίσθηση. Νιώθεις απροστάτευτος και ανακαλύπτεις πόσο βαθιές ρίζες μπορεί να έχει ο φόβος. Είχα την ατυχία να βρω το αυτοκίνητο μου παραβιασμένο. Κάποιοι είχαν σπάσει ένα μικρό παράθυρο, άνοιξαν την πόρτα, το έκαναν φύλο και φτερό -έβγαλαν ακόμα και τα πατάκια- και φυσικά αφαίρεσαν ότι υπήρχε στο εσωτερικό. Τα πάντα. Ακόμη και το τελευταίο καλώδιο από φορτιστή. Το έγδαραν το έσπασαν… Εγώ που καμαρώνω να λέω πως αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα πάντα… σοκαρίστηκα στη θέα του. Μόλις είχα επιστρέψει από μια ωραία έξοδο με φίλους και έπεσα πάνω σε ένα βίαιο γεγονός που συνέβη σε εμένα την ίδια! Ξέρω πολύ καλά πως πολλοί από εσάς είχατε την ίδια και χειρότερη εμπειρία κάποια στιγμή στη ζωή σας. Ο λόγος που μοιράζομαι αυτή την ιστορία μαζί σας είναι για να σας πω πόσο δικαιωμένη αισθάνομαι που επέλεξα #leasing από την #LleasePlanHellas. Γι αυτό και το#πιοπλατυπεθαινεις χαμόγελο δίπλα στο σπασμένο τζάμι! Μου πήρε μία ώρα -με τις μετακινήσεις- να τους δώσω το αυτοκίνητο για επισκευή και να παραλάβω ένα ίδιο αυτοκίνητο μέχρι να φτιάξουν το δικό μου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση! Γι αυτό τους αγαπώ βρε! Επειδή με φροντίζουν!».