Η Kylie Jenner δέχεται απειλές για απαγωγή του μωρού της

Η Kylie Jenner δέχεται απειλές για απαγωγή του μωρού της

Στις αρχές της εβδομάδας, η Kylie Jenner διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της μικρής κόρης της Stormi, από το Instagram καθώς σύμφωνα με το Metro έλαβε απειλές για απαγωγή.

Η Stormi, η οποία γεννήθηκε τον Φεβρουάριο, ήταν πρωταγωνίστρια στον προσωπικό λογαριασμό της Kylie, αφού ως υπερήφανη μαμά δημοσίευε συνέχεια φωτογραφίες της με την νεογέννητη κόρη της.

Σύμφωνα, με κοντινές πηγές της οικογένειας, υπήρξαν χρήστες του Instagram που σχολίαζαν και απειλούσαν τη Kylie με απαγωγή της μικρής, ενώ δεν έλειπαν και οι παρενοχλήσεις προς την μητέρα και την κόρη.

«Υπάρχουν πραγματικά άσχημα σχόλια προς την Kylie αλλά και τη Stormi. Όλο αυτό έχει αναστατώσει πολύ την Kylie, γιατί υπάρχουν υπονοούμενα περί απαγωγής», είπε πηγή από την οικογένεια. «Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για λάθος της Kylie και ότι δεν έπρεπε εξαρχής να αναρτήσει φωτογραφίες της στο Instagram».

Έτσι η Kylie έλαβε τα μέτρα της και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της Stormi και δεν πρόκειται να κάνει ξανά ανάρτηση της μικρής, για να σταματήσει την κατάσταση.