Η Kris Jenner θα γίνει ξανά μητέρα!

Η Kris Jenner θα γίνει ξανά μητέρα!

Η Kris Jenner ζήλεψε από τις κόρες της και θέλει να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, αφού οι δύο από τις πέντε το 2018 απέκτησαν ένα νεογέννητο μωρό και η τρίτη είναι σε αναμονή για να γεννήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Closer, η 62χρονη τηλεπερσόνα και ο 37χρονος σύντροφός της, Corey Gamble, σχεδιάζουν να υιοθετήσουν ένα παιδί, το οποίο έχουν ήδη βρει, σε ορφανοτροφείο του Λος Άντζελες.

Τα σχέδια της Kris, που εκτός από έξι παιδιά έχει και οκτώ εγγόνια, έρχονται στο φως, δύο μήνες μετά που η Kim Kardashian που απέκτησε το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και έναν μήνα μετά που η Kylie Jenner έγινε πρώτη φορά μαμά αλλά και λίγες ημέρες πριν γεννήσει η Khloe Kardashian!

«H Kris επιθυμεί ακόμα ένα παιδί από τότε που η μεγαλύτερη κόρη της, η Kourtney, έφερε στον κόσμο το πρώτο της εγγόνι, τον Manson, πριν από οκτώ χρόνια.Βλέποντας τους απογόνους της να κάνουν παιδιά, θέλει κι αυτή ένα ακόμη» και συμπλήρωσε: «Ο Corey έχει ερωτευτεί ένα 5χρονο αγόρι από ένα ορφανοτροφείο στα περίχωρα του Λος Άντζελες. Είναι στη διαδικασία της απαραίτητης συμπλήρωσης όλων των εγγράφων με την ελπίδα πως θα μπορούσαν να πάρουν το γιο τους ακόμη και τον επόμενο μήνα». 

Ανέφερε πηγή στο περιοδικό, προσθέτοντας πως η Kris και ο Corey είναι στη διαδικασία συμπλήρωσης σχετικών εγγράφων και δεν αποκλείεται η υιοθεσία να γίνει τον επόμενο μήνα.