Η Kim Kardashian αποκαλύπτει τον λόγο που δεν κάλεσε την μητέρα της στην συνέντευξη της Vogue

Η Kim Kardashian αποκαλύπτει τον λόγο που δεν κάλεσε την μητέρα της στην συνέντευξη της Vogue

Η Kim απάντησε στις 37 ερωτήσεις της Vogue, ξεναγώντας μας στο σπίτι της!

Μέσα από το κανάλι της Vogue στο Youtube, είδαμε μια συνέντευξη που παραχώρησε η Kim, ξεναγώντας μας στο «μίνιμαλ μοναστήρι» της όπως το περιγράφει η ίδια, εξηγώντας πως το design του είναι έμπνευση του Kanye και του Axel Vervoordt.

Πολλοί πιστεύουν ότι το σπίτι της Kim και του Kanye είναι μεγάλο, με πολλά και ακριβά έπιπλα, η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

Η τηλεπερσόνα άνοιξε το εντυπωσιακό της σπίτι και διαπιστώσαμε ότι είναι λάτρης της minimal αισθητικής καθώς όλα είναι λευκά – οι τοίχοι, τα έπιπλα, οι κουρτίνες – και ο χώρος διαθέτει τα απολύτως απαραίτητα αντικείμενα, καθώς το ζευγάρι προτιμά τις καθαρές επιφάνειες.

Η εκπομπή Ελένη, έδειξε ένα απόσπασμα από αυτή την συνέντευξη και εκεί η Kim κατά την διάρκεια της ξενάγησης στο σπίτι της, πηρε την μητέρα της Kris Jenner με βιντεοκλίση, η οποία με περιέργεια την ρώτησε: «Τι γίνετε εκεί, κάνετε κάποια εκπομπή;»

Ο διάλογος που ακολούθησε μετά μεταξύ της Kim και της Kris έχει πολύ πλάκα, καθώς όταν η τηλεπερσόνα της απάντησε θετικά η Kris Jenner την ρώτησε: «Γιατί εμένα δεν με κάλεσε κάνεις;» με την Kim να της απαντάει γελώντας: «Πάντα προσπαθείς να κλέψεις την λάμψη μου, όποτε αυτό έπρεπε να το κρατήσω για εμένα».

Πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει την φράση της η μητέρα και manager της Kim, της το έκλεισε την μούρη.