Η Kim Cattrall επιτίθεται δημόσια στην Sarah Jessica Parker

Η Kim Cattrall επιτίθεται δημόσια στην Sarah Jessica Parker

Πιο άσχημες από ποτέ φαίνεται πως είναι οι σχέσεις των πρωταγωνιστριών του Sex and the City, Kim Cattrall και Sarah Jessica Parker. Αφορμή στάθηκε η ξαφνική απώλεια του αδερφού της Kim και τα χιλιάδες μηνύματα συμπαραστάτης που πήρε από τους φίλους και τους θαυμαστές της.

Ανάμεσα στα μηνύματα ήταν και ένα της Sarah Jessica Parker, η οποία συλλυπήθηκε την ηθοποιό για τον χαμό του αδερφού της. Η Cattrall έγραψε «Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δε χρειάζομαι ούτε την αγάπη σου ούτε την υποστήριξή σου αυτή την τραγική στιγμή».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε την ανάρτησή της:

«Η μητέρα μου με ρώτησε σήμερα “Πότε επιτέλους θα σ’ αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;”. Οι συνεχείς σου προσπάθειες για επικοινωνία είναι απλά μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και εξακολουθείς να είσαι και τώρα. Άσε με λοιπόν να το ξεκαθαρίσω λοιπόν (αν δεν το έχω ήδη κάνει). Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Στα γράφω αυτά για να σου πω με τον τρόπο αυτό για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία της οικογένειάς μου για να επανακτήσεις την εικόνα του «καλού παιδιού». Κάνε αυτό εδώ copy – paste».

Το link το οποίο ζήτησε να κάνει copi paste η Kim Cattrall στη Sarah Jessica Parker μετέφερε τα λόγια της δεύτερης, η οποία την κατηγορούσε για την καταστροφή της τρίτης ταινίας «Sex and the City» λόγω μεγάλων απαιτήσεων.