Η Khloe Kardashian αποκαλύπτει πώς είναι το σεξ με τον σύντροφο της Tristan Thompson τώρα που είναι έγκυος

Η Khloe Kardashian αποκαλύπτει πώς είναι το σεξ με τον σύντροφο της Tristan Thompson τώρα που είναι έγκυος

Όπως έχει γίνει γνωστό η Khloe Kardashian είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφο της Tristan Thompson.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Khloe μιλάει για τη σχέση της με τον Tristan, αλλά το θέμα που συζήτησε αυτή τη φορά είναι κάτι που δεν ακούγεται πολύ συχνά από celebrities, καθώς μίλησε για το πώς είναι το σεξ με τον Tristan τώρα που είναι έγκυος!

Η Khloe ξεκίνησε αναφέροντας: “Στην αρχή το σεξ ήταν το ίδιο” και συνέχισε: “Όταν μπήκα στον τρίτο μήνα όμως και ξεκίνησα να “μεγαλώνω” το σεξ έγινε πιο δύσκολο και λίγο άβολο” έγραψε.

“Ο Tristan είναι καταπληκτικός και δεν με κάνει να νιώθω διαφορετικά αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι άβολο για έναν άντρα να κάνει σεξ με μια έγκυο γυναίκα.” αναφέρει η Khloe και παραδέχεται πως: “Προσωπικά, νιώθω άβολα και ανασφαλής”.

“Επίσης δεν μπορείς να κινηθείς όπως πριν, οπότε νιώθεις λίγο άχρηστη. Αλλά πρέπει να αυτοσχεδιάσεις και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς”, μια αποκάλυψη που ξαφνιάζει έκανε η reality star σε ένα απόλυτα αληθινό post στην επίσημη σελίδα – app της.