Η Khloe Kardashian αποκάλυψε το λόγο που κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Η Khloe Kardashian αποκάλυψε το λόγο που κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Της πήρε πολλούς μήνες για να ανακοινώσει πως είναι έγκυος. Η Khloe Kardashian έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα για την ίδια και τον, Tristan Thompson.

Η Khloe την Πέμπτης έδωσε το παρών στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μίλησε για όσα βιώνει όλο αυτό το διάστημα λέγοντας: «Στην αρχή, το πρώτο τρίμηνο είναι το χειρότερο. Κανείς δεν γνωρίζει εάν είσαι έγκυος και νιώθεις αρκετά άβολα. Μόλις όμως γνωρίζουν όλοι τι συμβαίνει έχεις κάθε δικαιολογία».

Προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς το φύλο του μωρού, όμως το ζευγάρι πρόκειται να το μάθει το προσεχές διάστημα. Η Khloe ήταν ήδη 6 μηνών έγκυος, όταν το ανακοίνωσε με τις φήμες να κάνουν το γύρο του κόσμου και αποτελούσε κοινό μυστικό, ωστόσο η ίδια δεν είχε ανακοινώσει επίσημα κάτι.

«Ήθελα να κάνω κάτι δικό μου και να γράψω κάτι το οποίο να βγαίνει μέσα από την καρδιά μου. Ήθελα ένα μωρό εδώ και πολύ καιρό και είναι κατά τη γνώμη μου η ιδανική χρονική στιγμή. Ο Θεός έχει πάντα το σχέδιό του και απλά ήθελα να νιώσω άνετα για να το δημοσιοποιήσω», εξήγησε η Khloe.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather