Η Kendall Jenner φωτογραφίζεται γυμνή και αποκαλύπτει πως υποφέρει από….

Η Kendall Jenner φωτογραφίζεται γυμνή και αποκαλύπτει πως υποφέρει από....

Η Kendall Jenner δίνει μία καθημερινή μάχη με το άγχος και εξηγεί πως υποφέρει από πολύ έντονες κρίσεις πανικού που την ξυπνάνε μέσα στη νύχτα.

«Έχω ένα τέτοιο εξουθενωτικό άγχος, επειδή μου συμβαίνουν όλα αυτά, που κυριολεκτικά ξυπνάω μέσα στη νύχτα με φοβερές κρίσεις πανικού», δήλωσε το μοντέλο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Harper’s Bazaar.

«Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο το να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια», εξηγεί η Kendall.

Η Kendall και τα υπόλοιπα μοντέλα της γενιάς της έχουν κατηγορηθεί ότι δεν κοπιάζουν τόσο σκληρά όσο τα μοντέλα στο παρελθόν. Σύμφωνα με τη βιομηχανία της μόδας τα social media έχουν κάνει τη δουλειά του μοντέλου πολύ εύκολη στο να χτίσουν την καριέρα τους.

Ωστόσο η Kendall επιμένει ότι πρέπει να δουλεύει εξίσου σκληρά με τα μοντέλα του παρελθόντος.

«Πρέπει ακόμα να πηγαίνω στα κάστινγκ, να συναντάω τους φωτογράφους, πρέπει ακόμα να κάνω όλα όσα είναι απαραίτητα για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έγιναν μόνο και μόνο επειδή ασχολούμαι με τα social media», λέει.

«Εξακολουθώ να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, ακόμα μερικές φορές και για ολόκληρα 24ωρα, μερικές φορές πρέπει να κάνω όλα αυτά τα πράγματα. Δεν δουλεύουμε λιγότερο από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990», προσθέτει η ίδια.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather