Η Gigi Hadid μιλάει για το ρετούς στις φωτογραφίες και «ζητά πίσω» τα οπίσθια της

Η Gigi Hadid μιλάει για το ρετούς στις φωτογραφίες και «ζητά πίσω» τα οπίσθια της

Η Gigi Hadid είναι μία από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες στον χώρο του modeling τα τελευταία χρόνια. Η ομορφιά της είναι μοναδική και η ίδια φαίνεται πως βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της.

Αυτή την περίοδο είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Harper’s Bazaar, στο οποίο έδωσε μία εξαιρετική συνέντευξη και παρά τα 22 της χρόνια φαίνεται πολύ συνειδητοποιημένη σχετικά με τον χρόνο αλλά και την εικόνα της.

«Εάν μπορούσα να επιλέξω θα ήθελα πίσω τον κ..λο μου και θα είχα το στήθος που είχα πριν μερικά χρόνια. Όμως ειλικρινά δεν μπορώ να μετανιώνω για το παρελθόν. Αγαπούσα το σώμα μου τότε και το αγαπώ και τώρα», είπε η Gigi και συνέχισε: «Για όποιον το διαβάζει αυτό, θα ήθελα να συνειδητοποιήσετε πως σε τρία χρόνια από τώρα θα κοιτάτε φωτογραφίες και θα λέτε: “Ουάου, Ήμουν τόσο καυτή. Γιατί ένιωθα άσχημα για τον εαυτό μου λόγω ανοησιών κάποιου άλλου;”».

Έντονη αναφορά έγινε και στις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες. «Με τη βοήθεια του photoshop, οι ατέλειες μπορούν να γίνουν τέλειες», εξήγησε η Gigi Hadid στο περιοδικό και στη συνέχεια ανέλυσε πόσο ευνοημένοι είναι οι διάσημοι για να διατηρούν τις αναλογίες και την εντυπωσιακή τους εικόνα.

«Είναι τόσο σημαντικό για τους νέους να μην συγκρίνουν τους εαυτούς τους με όσα βλέπουν online. Είναι δουλειά μας να είμαστε σε φόρμα. Έχουμε πρόσβαση σε γυμναστήρια και υγιεινή διατροφή», είπε από την πλευρά της η Blake Lively, η οποία πήρε το ρόλο δημοσιογράφου από το περιοδικό. «Το 99.9% των φωτογραφιών έχουν υποστεί επεξεργασία».

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather