«Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε με παράπονο. Την εκμεταλλεύτηκαν πολλοί. Πέθανε η μάνα της, σκοτώθηκε όλο το σόι του άντρα της και…»

"Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε με παράπονο. Την εκμεταλλεύτηκαν πολλοί. Πέθανε η μάνα της, σκοτώθηκε όλο το σόι του άντρα της και…"

Ο Δημήτρης Αποστόλου που ήταν κουμπάρος με την Τζέσυ Παπουτσή, μίλησε στο DownTown και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή με παράπονο, καθώς πολλοί την εκμεταλλεύτηκαν.

«Κάποια στιγμή, το 2007, η Τζέσυ δουλεύει μαζί με τη Μάγδα Πένσου στο Αλίκη. Εγώ και η Μάγδα έχουμε αποφασίσει να παντρευτούμε και ψάχνουμε κουμπάρους. Στο διάλειμμα της παράστασης λέω στην Τζέσυ να μας παντρέψει. Στις 07/07/07 θα παντρευτούμε στο Παρίσι και θα είσαι κουμπάρα. Απλώς ράψου». Της ήρθε σοκ, λιποθύμησε και βγαίνοντας στη σκηνή, πιάνει τη Μάγδα και της λέει: «Μου κάνει πλάκα, έτσι;» Μέχρι τον Ιούλιο με είχε ζαλίσει στις ερωτήσεις; «Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να είμαι εγώ;», «Μήπως να βρείτε έναν πλούσιο κουμπάρο;» κλπ. Ταξιδεύουμε τελικά όλοι μαζί για τον γάμο στο Παρίσι. Η Τζέσυ δεν έχει ξαναπάει στη Γαλλία και της φαίνονται όλα περίεργα. Κάνουμε και μια στάση στην Παναγιά των Παρισίων όπου της φοράω κάτι αυτιά του Γκούφι και κάνει σαν μικρό παιδί. Το προηγούμενο βράδυ του γάμου βγαίνουμε να δειπνήσουμε και γυρίζει η Τζέσυ και μου λέει: «Η γυναίκα σου, να ξέρεις, είναι ματιασμένη».

Να μην τα πολυλογώ, από την Αψίδα του Θριάμβου μέχρι το Ποτάμι -περισσότερο από μια ώρα με τα πόδια- η Τζέσυ ξεμάτιαζε τη Μάγδα στον δρόμο και σταυροκοπιόταν, και έλεγε προσευχές, και έκλαιγε από το μάτι, και την κοίταζαν έκπληκτοι οι Παριζιάνοι. Και στο εστιατόριο όπου καθίσαμε μετά για φαγητό, την ξεμάτιαζε στα κρυφά σταυρώνοντας την κάτω από το τραπέζι. Επίσης, όπως μάθαμε ύστερα, όλο τον καιρό πριν από τον γάμο, πήγαινε στον Άγιο Εφραίμ, τον Κυπριανό και τον Τρύφωνα για να μας διαβάσει, να πάει καλά ο γάμος. Η Τζέσυ έφυγε με παράπονο.

Την εκμεταλλεύτηκαν πολλοί στον χώρο. Άνθρωποι που στήριξε και ευεργέτησε. Η Τζέσυ, πέθανε η μάνα της και την επόμενη μέρα βγήκε και έπαιξε. Η Τζέσυ, σκοτώθηκε όλο το σόι του άντρα της σε τροχαίο, και την ίδια μέρα βγήκε και έπαιξε. Ακούραστη και πιστή στην Τέχνη της μέχρι το τέλος. Ο πιο γενναιόδωρος ηθοποιός που πέρασε μάλλον ποτέ από το ελληνικό σανίδι».