Η σύζυγός της Ellen DeGeneres την έκανε να κλάψει δίνοντάς της το καλύτερο δώρο γενεθλίων

Η σύζυγός της Ellen DeGeneres την έκανε να κλάψει δίνοντάς της το καλύτερο δώρο γενεθλίων

Ίσως το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ έλαβε η Ellen DeGeneres στον αέρα της εκπομπής της καθώς το The Ellen Show είχε εορταστικό κλίμα λόγω των 60ων γενεθλίων της παρουσιάστριας.

Εκτός από τις ευχές, η σύζυγος της Ellen, Portia De Rossi μπήκε στο πλατό και αποκάλυψε την έκπληξη που της επιφύλασσε.

«Είναι τα 60α σου γενέθλια και αυτό το δώρο έπρεπε να είναι πραγματικά ιδιαίτερο και να αντιπροσωπεύει ποια είσαι και τα πράγματα για τα οποία νοιάζεσαι. Όχι για τώρα, αλλά ποια ήσουν ανέκαθεν. Από τι επηρεάστηκες και εμπνεύστηκες και όλα όσα σε έχουν κάνει τον απίστευτο άνθρωπο που είσαι σήμερα. Συνδύασα όλα αυτά και τις ερωτήσεις όπως “Ποιο είναι το είδωλό σου” και “Τι θα έκανες αν δεν ήσουν παρουσιάστρια”», ανέφερε η Portia στην εκπομπή The Ellen Show.

Το είδωλο της κωμικού είναι Dian Fossey, μία ακτιβίστρια γνωστή για την αφοσίωσή της στα ζώα. Έτσι η σύζυγός της, έχτισε εξ ονόματός της μία μονάδα φροντίδας για γορίλες στην Αφρική! «Σου κάνω δώρο για τα 60α σου γενέθλια το κτίσιμο του “The Ellen DeGeneres Campus of the Dian Fossey Gorilla Fund”. Ellen, θα συνεχίσεις την κληρονομιά της Dian δίνοντας στα ζώα ένα σταθερό σπίτι στη Ρουάντα. Τώρα θα είσαι και εσύ μία προστάτιδα και πρωταθλήτρια αυτών των σπουδαίων ζώων. Χρόνια πολλά!».