Η σύζυγος του Αντώνη Αντωνίου: «Ώρες ώρες είναι ίδιος ο Μηνάς»

Η σύζυγος του Αντώνη Αντωνίου: «Ώρες ώρες είναι ίδιος ο Μηνάς»

Μια απολαυστική και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσα Ασίκη που πρόσφατα εισέβαλε στην επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» ως Λιλίκα, υποδυόμενη πρώην του Μηνά. Ενώ στη ζωή πρόκειται για την σύζυγο του Αντώνη Αντωνίου.

«Βλέπω τη “Μουρμούρα” φανατικά. Όλα τα ζευγάρια είναι αγαπημένα μου, αλλά ο Μηνάς και η Βούλα μου ταιριάζουν πιο πολύ λόγω ηλικίας, οπότε είμαι πιο κοντά τους. Μου αρέσουν όμως όλα τα ζευγάρια, γιατί ηλικιακά είναι η εξέλιξη του Μηνά και της Βούλας. Όλα τα ζευγάρια που έχουν μπει στη σειρά ταιριάζουν, αλλιώς δεν θα πήγαινε η συγκεκριμένη παραγωγή και τόσα χρόνια. Όποιος μπαίνει στη σειρά είναι ένας και ένας… Είναι ιδανικός και αφήνει το λιθαράκι του. Γι’ αυτό η σειρά προχωράει με μεγάλη τηλεθέαση» ανέφερε στην Espresso η ηθοποιός.

Όσο για το πώς είναι ο Αντώνης Αντωνίου όταν δεν υποδύεται τον Μηνά, αποκαλύπτει: «Υπάρχουν στιγμές που γκρινιάζει, αλλά τις περισσότερες είναι γλυκός και τρυφερός. Νομίζω ότι ώρες ώρες είναι ίδιος ο Μηνάς… Δεν του μοιάζει, νομίζω ότι είναι ίδιος!».