Η πρώτη αντίδραση της Khloe Kardashian μετά την απιστία του συντρόφου της

Η πρώτη αντίδραση της Khloe Kardashian μετά την απιστία του συντρόφου της

Τα βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του Tristan Thompson κάνουν από το γύρο του διαδικτύου καθώς η απιστία του μπασκετμπολίστα, ειδικά την περίοδο που είναι έγκυος η σύντροφός του Khloe Kardashian, έχει γίνει αντικείμενο έντονης κριτικής.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του RadarOnline.com, η Khloe βρίσκεται σε καθεστώς άρνησης και δεν νοείται να πιστέψει πως ο αγαπημένος της, την απάτησε.

Πρόσωπο από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρει: «Η Khloe έχει αποκλείσει τους πάντες και δεν hlθέλει να ακούσει κανέναν. Προσποιείται πως δεν συμβαίνει το παραμικρό και λέει συνεχώς ότι το παν είναι η υγεία του αγέννητου μωρού της».

Η Khloe μίλησε με τις αδερφές της, διαβεβαιώνοντάς τες πως πρόκειται για μία τεράστια παρεξήγηση. «Με όλα τα πρόσφατα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κανείς δεν γνωρίζει τι να κάνει», σημειώνει το πρόσωπο από το περιβάλλον των Kardashians.

Το αρνητικό για την ίδια είναι πως αυτή την ώρα, η μητέρα της Kris, αλλά και η Kim με την Kourtney λείπουν για διακοπές. «Η Khloe δεν απαντά σε κανέναν αυτό το διάστημα και πιθανώς να σχεδιάζουν να επισκεφθούν τον Tristan στο Κλίβελαντ».

Άπαντες είναι σοκαρισμένοι, ενώ περιμένουμε κάποια επίσημη δήλωση από την οικογένεια ή τον αθλητή.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather