Η Μαρία Ψάλτη περιγράφει τον τρόπο που έμαθε για την ασθένεια του πατέρα της

Η Μαρία Ψάλτη περιγράφει τον τρόπο που έμαθε για την ασθένεια του πατέρα της

Στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Espresso, παραχώρησε συνέντευξη η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον συγκλονιστικό τρόπο που έμαθε την ασθένεια του πατέρα της.

«Βρήκε το κουράγιο και με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο. “Παιδί μου, μη στενοχωρηθείς. Έχω καρκίνο. Είναι αντιμετωπίσιμη η κατάσταση. Εκεί αισθάνθηκα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Και το διαισθάνθηκα γιατί ο μπαμπάς δεν θα μου τηλεφωνούσε ποτέ, αν κάτι δεν ήταν σοβαρό» ανέφερε η Μαρία Ψάλτη, ξετυλίγοντας το κουβάρι των δραματικών ημερών του Στάθη Ψάλτη μέσα στο νοσοκομείο.

«Θυμάμαι τον μπαμπά να είναι σιωπηλός, σκεπτικός. Όταν όμως μπαίναμε στο δωμάτιο, άλλαζε πρόσωπο. Έβαζε το χαμόγελο στα χείλη για να μας δείξει αισιοδοξία. “Καλώς το παιδί μου” έλεγε. Δεν ήθελε να μας κάνει να στενοχωριόμαστε. Θυμάμαι σε μια από τις τελευταίες μας συναντήσεις μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου που μου λέει με παράπονο: “Τα εγγόνια μου τι κάνουν; Βλέπω, Μαράκι, να μην προλαβαίνω να τα δω να μεγαλώνουν”. Ήταν η μόνη φορά που έδειχνε απογοητευμένος και ότι οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει. Βγήκα έξω από το δωμάτιο βουρκωμένη, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Εκείνη τη στιγμή πόνεσα πολύ. Κατάλαβα ότι πλησιάζει το τέλος, όμως ήθελα να έχω ελπίδα ότι ένα θαύμα θα συμβεί» δήλωσε η κόρη του ηθοποιού.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather