Η Μαντάμ Σουσού γίνεται καλοκαιρινή!

Η Μαντάμ Σουσού γίνεται καλοκαιρινή!

Μία απο τις πιο πετυχημένες παραστάσεις του φετινού χειμώνα βάζει τα καλοκαιρινά της για να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

Η Μαντάμ Σουσού της Δήμητρας Παπαδοπούλου κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να κερδίσει κοινό και κριτικούς, ενώ ο επόμενος στόχος είναι το κοινό της επαρχίας που θέλει να δει καλό θέατρο.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μια μορφή της κωμωδίας επέστρεψε στο σανίδι μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και έδωσε μία άλλη νότα σε αυτή τη γυναίκα που λέγεται Σουσού και με τόσο αγάπη την δημιούργησε ο Δημήτρης Ψαθάς.

Στην καλοκαιρινή περιοδεία θα βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή με το φίλο της και συνεργάτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Η ανανεωμένη ομάδα συγκεντρώθηκε για μια συνέντευξη τύπου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο In Town για να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά που θα δούμε.

Έτσι λοιπόν το ραντεβού με τους δημοσιογράφους έδωσαν όλοι οι συντελεστές με το Gpop.gr να δίνει το παρών και να έχει αποκλειστικές φωτογραφίες για τους αναγνώστες του.

Το έργο είναι σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, σκηνοθεσία  Γιάννη Κακλέα, με την Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο, την οποία έρχεται να σαγηνεύσει ο γοητευτικός Kώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, ενώ στο ρόλο του καλού αλλά φτωχού Παναγιωτάκη, ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίος επιστρέφει στην αγαπημένη του Σουσού, καθώς έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά του 1986.Κοντά τους και ο Πέτρος Λαγούτης που προστέθηκε σε αυτη τη δυνατή ομάδα, μαζί με 15 ακόμα ηθοποιούς και την Ειρήνη Ψυχράμη στο τραγούδι. Πρώτος σταθμός της περιοδείας τους είναι στις 25 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου όπως δήλωσε  είναι η πρώτη αλλά και η τελευταία φορά που βγαίνει περιοδεία, οπότε καλό θα ήταν να μην χάσετε την Μαντάμ Σουσού όπου την πετύχετε φέτος το καλοκαίρι.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Τάσος Χαλκιάς

ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ

Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι,Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός.

Τραγούδι: Ειρήνη Ψυχράμη

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Απόδοση κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία- Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης – Σοφία Νικολαϊδη
Μουσική: Μαρίζα Ρίζου
Ενορχήστρωση; Δημήτρης Σιάμπος
Kινησιολογική Επιμέλεια: Κυριάκος Κοσμίδης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Teaser: Στάθης Ναυπλιώτης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Διεύθυνση Επικοινωνίας : Μαργαρίτα Δρούτσα
Οργάνωση Περιοδείας: Χρόνος Δράσεις Πολιτισμού