Η Λάουρα Νάργες τελείωσε το μεταπτυχιακό της και πάει για διδακτορικό!

Η Λάουρα Νάργες τελείωσε το μεταπτυχιακό της και πάει για διδακτορικό!

Η Λάουρα Νάργες, για μια ακόμα χρονιά θα βρίσκεται στα παρασκήνια του «The Voice«, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στον ΣΚΑΪ το προσεχές διάστημα.

Ωστόσο, η ξανθιά παρουσιάστρια έχει ζωή και εκτός media καθώς τον περασμένο Φλεβάρη πήρε το πτυχίο της στο business Marketing και όπως μας ενημέρωσε μέσω social media, μόλις παρέδωσε τη μεταπτυχιακή της διπλωματική εργασία.

Συγκεκριμένα, η Λάουρα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε:

«Η μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία που αφορά τους ινφλουενσερς και το μπράντινγκ στο ίνσταγκραμ παραδόθηκε και το προαίσθημά μου είναι θετικό…. Ευελπιστώ να είμαι στην ορκωμοσία μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου τον Φεβρουάριο! Προς το παρόν, ξεκούραση από τα εκπαιδευτικά, και μετέπειτα θα εξετάσω το ενδεχόμενο του κατά πόσο θα μου επιτραπεί να ξεκινήσω σπουδές διδακτορικού. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μαθητούδια».

View this post on Instagram

Η μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία που αφορά τους ινφλουενσερς και το μπράντινγκ στο ίνσταγκραμ παραδόθηκε και το προαίσθημά μου είναι θετικό…. Ευελπιστώ να είμαι στην ορκωμοσία μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου τον Φεβρουάριο! Προς το παρόν, ξεκούραση από τα εκπαιδευτικά, και μετέπειτα θα εξετάσω το ενδεχόμενο του κατά πόσο θα μου επιτραπεί να ξεκινήσω σπουδές διδακτορικού • Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μαθητούδια 🖤 _______________________________________________________ #proud #marketer

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather