Η Κατερίνα Γερονικολού δίνει την δική της απάντηση στον Τάκη Βουγιουκλάκη για τον ρόλο της ως Αλίκη

Η Κατερίνα Γερονικολού δίνει την δική της απάντηση στον Τάκη Βουγιουκλάκη για τον ρόλο της ως Αλίκη

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Κατερίνα Γερονικολού πρόκειται να ενσαρκώσει το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Ο αδερφός της Αλίκης, Τάκης Βουγιουκλάκης, μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» για την ταινία η οποία μεταφέρεται στο σανίδι μετά από 56 χρόνια προβολής της στο σινεμά, με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Ορέστη Τζιόβα.

Ο Τάκης Βουλιουκλάκης, μεταξύ άλλων, δήλωσε πώς δεν γνωρίζει τους δύο ηθοποιού που θα κρατούν τους δύο βασικούς ρόλους.

Η Σοφία Αλατζά από την εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV, επικοινώνησε με την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία του έδωσε τη δική της απάντηση.

«Δεν ήξερα ότι ο κύριος Βουγιουκλάκης είπε αυτό για εμένα. Είναι η άποψη του και ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά για αυτόν το ρόλο, για να ανταπεξέλθω, και θα πάνε όλα καλά. Καλύτερα όμως να μη γίνεται κριτική πριν δούμε τα αποτελέσματα. Να κρίνουμε αφού δούμε κάτι. Δεν ασχολούμαι με τον ντόρο και το σούσουρο που γίνεται γύρω από αυτό και δεν με ενδιαφέρουν. Σίγουρα, αυτός ο ρόλος είναι μια πρόκληση για εμένα και θα κάνω ότι μπορώ για να πάει καλά. Για όλους τους ρόλους έχω άγχος, έτσι και γι’ αυτόν. Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια όπως αυτό του κυρίου Βουγιουκλάκη», είπε η ηθοποιος.