Η Καίτη Γαρμπή καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση

Η Καίτη Γαρμπή καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση

Σε 13 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Ντέμη Ντάβαρη, η τραγουδίστρια βρέθηκε κατηγορούμενη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για ανεξόφλητες οφειλές στη εφορία που υπερβαίνουν τις 100 χιλιάδες ευρώ, οι οποίες προέρχονται από πρόστιμα που της επιβλήθηκαν για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, έπειτα από ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.

Η Καίτη δεν παρέστη στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, ο οποίος τόνισε ότι εκκρεμεί σχετική προσφυγή της στα διοικητικά δικαστήρια και ζήτησε αναβολή της δίκης έως την έκδοση της απόφασης, αίτημα το οποίο δεν έγινε τελικά δεκτό.

«Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για την φιλανθρωπική δράση της. Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά έχει βοηθήσει άστεγους, άνεργους, παιδιά με ειδικές ανάγκες και ακόμα τώρα στη κρίση εξακολουθεί να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Η Καίτη Γαρμπή συνεργάστηκε εξ’ αρχής με τις φορολογικές αρχές, γιατί θέλει να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι το διοικητικό δικαστήριο συνεδρίασε πριν από λίγες ημέρες, αλλά ακόμα δεν έχει βγάλει την απόφασή του.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather