Η Ευαγγελία Αραβανή μιλάει για την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Ευαγγελία Αραβανή μιλάει για την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Ευαγγελία Αραβανή φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity, παραχωρώντας και μια συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Συνήθως προτιμάτε και εσύ αλλά και ο Νίκος Οικονομόπουλος να κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας όσον αφορά τα προσωπικά σας. Παραδόξως, όμως, αυτήν τη φορά μιλήσατε και οι δύο ανοιχτά για τη σχέση σας. Πώς κι έτσι;

Όταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Νίκο, ιδανικά δεν ήθελα να αρχίσουν να γράφουν για αυτό. Τόσο εγώ όσο και εκείνος, ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, είμαστε δύο άνθρωποι που δεν θέλουμε να απασχολούμε με τα προσωπικά μας, όπως σωστά είπες. Βεβαίως γνωρίζουμε ότι, αφού είμαστε μπροστά από τα φώτα, σίγουρα μέχρι ένα σημείο ο κόσμος θα ήθελε να το μοιραστούμε μαζί του και αυτό. Άλλωστε, όταν κάτι γίνεται γνωστό, είναι γελοίο να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.

Τι θαυμάζεις περισσότερο στον Νίκο;

Τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος. Δεν επαναπαύεται ποτέ και μονίμως αναζητά νέα πράγματα για να ευχαριστεί τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια. Εκτιμώ αφάνταστα το ότι είναι ειλικρινής. Δεν σου χαρίζεται, θα σου πει αυτό που πιστεύει και ας μην σου αρέσει. Το θεωρώ πολύ σημαντικό.