Η Ελένη Τσολάκη μιλάει πρώτη φορά για τη νέα της εκπομπή

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει πρώτη φορά για τη νέα της εκπομπή

Το «Τι λέει», είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της Ελένης Τσολάκη. Η παρουσιάστρια επανέρχεται δυναμικά στον Alpha, αυτή τη φορά με τη δική της ψυχαγωγική εκπομπή.

Σε συνέντευξη της, αναφέρθηκε σε αυτό το νέο της βήμα, λέγοντας:. «Μετά από τόσα χρόνια στο Happy Day σε έναν άλλο ρόλο, ο κόσμος με είχε συνηθίσει διαφορετικά. Για μένα, ήταν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Φτάνοντας στο φινάλε της σεζόν, χαίρομαι που ο κόσμος αγκάλιασε το Slam αγάπησε και κατ’ επέκταση όλη μας την προσπάθεια. Ήταν διαφορετικό από τα άλλα παιχνίδια στην απογευματινή ζώνη».

Ωστόσο φρόντισε να αναφερθεί και στο περιεχόμενο της εκπομπής, αποκαλύπτοντας:

«Με την ομάδα μου μοιραζόμαστε το ίδιο χιούμορ και την ίδια σκέψη για τη ζωή και την καθημερινότητα. Οπότε, θέλουμε, μέσα από την εκπομπή, να ζούμε την πραγματικότητα που συζητάμε καθημερινά με τους φίλους μας. Τα treding topics, τα βίντεο που μας κάνουν να γελάμε, τα memes που θέλουμε να δημιουργήσουμε και συνήθως δεν προλαβαίνουμε, και φυσικά την τηλεόραση του 2018! Έχουμε σκοπό να κάνουμε πολλές “αποκωδικοποιήσεις”, με το δικό μας στιλ και χιούμορ. Θα βγούμε στο δρόμο, θα κάνουμε τα δικά μας “ρεπορτάζ”. Θα έχουμε μία ειδική σχέση με θέματα και πρόσωπα της Θεσσαλονίκης και θα συναντάμε ανθρώπους που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, γιατί κάνουν τα πράγματα αλλιώς. Ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να το αγαπήσει ο κόσμος»