«Η Ελένη Τσολάκη λείπει από το Happy Day αλλά…»

«Η Ελένη Τσολάκη λείπει από το Happy Day αλλά…»

Πρόσφατη είδαμε την Ελένη Τσολάκη στο Happy Day και έφερε στο τηλεοπτικό κοινό αναμνήσεις από τις περασμένες χρονιές. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή επειδη η Σταματίνα Τσιμτσιλή απουσίαζε λόγω του ότι γέννησε.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλώντας στο TV Kous Kous, αναφέρθηκε στην εκπομπή αλλά και την απομάκρυνση της Ελένης Τσολάκης.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της εκπομπής αυτής;

«Το ότι ξεκινάμε χαλαρά την ημέρα μας. Ο κόσμος θέλει ανάλαφρη διάθεση, καθώς και το να ενημερώνεται. Νομίζω ότι εμείς καταφέρνουμε και τα δύο»

Είναι εξίσου σημαντικό το ότι τόσο εσύ όσο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορείτε με ευκολία να μεταπηδάτε από ψυχαγωγία σε ενημερωτικά θέματα;

«Φυσικά ειδικά σε μία εποχή που αυτό είναι σπάνιο. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν αυτό με επιτυχία, οπότε σίγουρα είναι από τα δυνατά μας χαρτιά. Η σύνθεση, βέβαια, φέτος της ομάδας άλλαξε κι αυτό δεν ήταν πολύ καλό. Κατά την άποψη μου, ομάδα που νικάει δεν την αλλάζεις. Ωστόσο, δεν το επιλέξαμε, ήταν αυτές οι συνθήκες».

Η Ελένη Τσολάκη δηλαδή είναι απώλεια για την εκπομπή;

«Σαφώς και λείπει, άφησε ένα κενό και δεν υπάρχει κάποιος να το καλύψει πλήρως. Όμως, άνοιξε τα φτερά της και αυτό είναι σπουδαίο, γιατί έχει λαμπρό μέλλον στην τηλεόραση.»