«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία… Αλίκη, σταρ στο χώρο της»

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία… Αλίκη, σταρ στο χώρο της»

Για την πρώτη γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε η Έφη Πίκουλα σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Η Αλίκη κάθε χρόνο έκανε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Μου είπε ο Τάκης να πάμε και του είπα ‘’πώς θα έρθω; Αφού δεν με έχει καλέσει η οικοδέσποινα’’ Τότε με πήρε τηλέφωνο εκείνη και με κάλεσε… Μου έκανε εντύπωση ότι άνοιξε η ίδια την πόρτα και είδα ένα αστέρι να λάμπει. Φοβερή οικοδέσποινα, με αγκάλιασε απ’ την πρώτη στιγμή και μου είπε ‘’σε ευχαριστώ που ο αδερφός μου είναι ευτυχισμένος’’».

Η Έφη Πίκουλα, μετράει περισσότερα από 30 χρόνια γάμου με τον σκηνοθέτη και αδελφό της αείμνηστης Αλίκης, Τάκη Βουγιουκλάκη.

Η ηθοποιός και sex symbol των 80’s, αναφέρθηκε, στις δύσκολες ώρες που πέρασε η Αλίκη με την υγεία της αλλά και το θάνατό της. «Πάθαμε σοκ. Πιστεύω ότι και η Αλίκη το ήξερε, αλλά ήλπιζε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα γίνει καλά. Επειδή είχε δώσει πολλές μάχες στη ζωή της, ήθελε να δώσει και αυτή. Μου είχε κάνει εντύπωση το πώς αντιμετώπισε την αρρώστια της, με περηφάνια, με λεβεντιά, σαν μη συνέβαινε τίποτα… », είπε στο περιοδικό You Weekly.

Η ηθοποιός σχολίασε και τους σημερινούς star εξηγώντας πως νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν έχει γεννηθεί. Με μόνη εξαίρεση… την Ελένη. «Ναι, δεν υπάρχει και δεν έχω δει άτομο σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Φοβερή λάμψη στην τηλεόραση έχει η Ελένη Μενεγάκη, είναι διαχρονική αξία το πρόσωπό της «σπάει» την οθόνη… Είναι μια… Αλίκη σταρ στο χώρο της. Είναι πολύ έξυπνη και έχει μια πορεία που τη θαυμάζω, είναι το μόνο πρόσωπο που μ’ αρέσει τόσο», κατέληξε η Έφη Πίκουλα.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather