Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει αν θα πάει στο Survivor 2

Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει αν θα πάει στο Survivor 2

Πολλά έχουν γραφτεί για το Survivor και τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης. Σήμερα έγιναν γνωστές τρεις ακόμη γυναίκες, που θα δούμε στο παιχνίδι, ενώ πολλά είναι ακόμη τα ονόματα που ακούγονται.

Ένα εξ αυτών και το όνομα της Ειρήνης Κολιδά, που αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού μετά το τροχαίο που είχε. Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ανέφεραν δε πως έχει δεχτεί πρόταση για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, την οποία όπως αρνήθηκε.

Η ίδια μετά από πολλά δημοσιευμάτων πήρε θέση για το αν θα πάει στον Αγιο Δομίνικο, γράφοντας σχετικά στο Instagram της:

«ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ survivor 2… ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΓAΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Κ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ HΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝEΒΕΙ ΤΟ ΑΤYΧΗΜΑ ,Η ΠΑΡΑΓΩΓH ΔΕΝ ΝΟΙAΣΤΗΚΕ ΣΤΙΓΜH ΕΑΝ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞEΛΘΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ..ΕAΝ ΠΟΝAΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓAΖΩ ΠEΡΑ.OΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡA ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦHΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤA ΑΔYΝΑΤΗ ΤΗΝ ΣΚEΨΗ ΚΑΙ ΜOΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦHΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.»