Η Γιάννα Τερζή μιλάει για τι δουλειά που έκανε την περίοδο που ζούσε στην Αμερική!

Η Γιάννα Τερζή μιλάει για τι δουλειά που έκανε την περίοδο που ζούσε στην Αμερική!

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η Γιάννα Τερζή, η οποία φέτος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια, κόρη του Πασχάλη Τερζή, θυμήθηκε τα νεανικά της χρόνια, αλλά και την περίοδο που εγκατέλειψε την Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή στην Αμερική. Η Γιάννα περιγράφει την επαγγελματική της ενασχόληση για την περίοδο που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή της.

«Στην Αμερική ήμουν συνολικά 9 χρόνια. Ξεκίνησα με την επιθυμία να κάνω ένα δικό μου μουσικό project και να συνεχίσω εκεί ως καλλιτέχνιδα. Μου δόθηκε η ευκαιρία και μπήκα στο στούντιο με πολύ αξιόλογους δημιουργούς, κατάφερα και έκανα το δικό μου project το τραγούδησα στη Νέα Υόρκη, ενώ έφτασα μέχρι την Καραϊβική, την Ατλάντα και το Λος Αντζελες. Επειδή είχα αποκτήσει πλέον τόση πείρα να είμαι στα στούντιο και να γράφω, σε κάποια φάση το έκανα κατ’ αποκλειστικότητα, έγραφα μόνο”, αποκαλύπτει.

Στη συνέχεια η Γιάννα Τερζή περνά σε λεπτομέρειες λέγοντας:

«Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, προέκυψε μια άλλη δουλειά, έγινα talent scouter δίπλα στον Ray Daniels, ένα μεγάλο στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας. Βρίσκουμε ταλέντα μαζί. Εγώ πήγα στον Ray αρχικά για να κάνω μια γνωριμία, για να γράψω μουσική. Όταν συναντηθήκαμε καταλήξαμε να κάνουμε τελικά μια τεράστια κουβέντα γύρω από πολλά και μου λέει: «Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις όλους αυτούς τους ανθρώπους και να έχεις τόση πείρα, σε χρειάζομαι μαζί μου για άλλο λόγο. Έλα μαζί μου και δεν θα χάσεις”. Και πήγα. Με πήρε δίπλα του για να είμαστε μαζί στις auditions όπου άκουγε καλλιτέχνες για να υπογράψουν συμβόλαιο για δισκογραφικές. Αυτές τις κάναμε μαζί γιατί εμπιστευόταν το μάτι και το αυτί μου, γενικά την κρίση μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Μεγάλη ευθύνη και σημαντική θέση. Όχι αυτό που ήθελα όμως, Δεν ήταν ποτέ το όνειρο μου να δουλεύω σε μια δισκογραφική”.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather