Η Βασίλισσα Ελισάβετ ξάφνιασε στην Εβδομάδα Μόδας

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ξάφνιασε στην Εβδομάδα Μόδας

Ένας… απρόσμενος καλεσμένος κατέφτασε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το «παρών» σε μία από τις επιδείξεις, ξαφνιάζοντας τους πάντες!

Φορώντας ένα γαλάζιο τουίντ φόρεμα και σακάκι, με μικροσκοπικούς κρυστάλλους ακουμαρίνα, με την υπογραφή της Angela Kelly, η μονάρχης κάθισε στην πρώτη σειρά της επίδειξης του Richard Quinn, δίπλα στην «σιδηρά κυρία» της Vogue, Anna Wintour.

Η παρουσία της Ελισάβετ στην Εβδομάδα Μόδας, η πρώτη που έγινε ποτέ στα χρονικά, είχε κρατηθεί μυστική από το Παλάτι και, έτσι, αποτέλεσε τον πλήρη αιφνιδιασμό. Η βασίλισσα δεν έκρυψε την έκπληξή της με κάποιες από τις δημιουργίες, όπως όταν βγήκε στην πασαρέλα μοντέλο που φορούσε στράπλες φόρεμα, μπότες και… κράνος μηχανής!

Μετα το τέλος της επίδειξης, η Ελισάβετ προχώρησε σε ακόμα μία καινοτομία, καθώς απένειμε στον σχεδιαστή το πρώτο Βραβείο της Βασίλισσας για τη Βρετανική Μόδα. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, με το βραβείο, που θα απονέμεται κάθε χρόνο σε νέους Βρετανούς σχεδιαστές για το ταλέντο τους και την πρωτοτυπία της δουλειάς τους, αναγνωρίζεται ο ρόλος της βιομηχανίας μόδας στην κοινωνία και τη διπλωματία.