Η Αποστολία Ζώη παρουσίασε το νέο της τραγούδι – video clip “Φεύγω”

Η Αποστολία Ζώη παρουσίασε το νέο της τραγούδι - video clip “Φεύγω”

Σε ένα όμορφο και άκρως θεατρικό χώρο στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η πρώτη προβολή του νέου video clip και τραγουδιού της Αποστολίας Ζώη «Φεύγω» το οποίο κυκλοφορεί από την Heaven Music. Εμείς βρεθήκαμε στο Theatrale coffee bar που διατηρεί η καλή της φίλη Σάρα Εσκενάζυ και σας μεταφέρουμε τα όσα έγιναν.

Η Αποστολία με άνετη και φιλική διάθεση υποδέχτηκε στο μαζί φίλους, δημοσιογράφους και θαυμαστές, φωτογραφήθηκε και συνομίλησε μαζί τους για ολα ενώ αργότερα όλοι μαζί παρακολουθήσαμε το πολύ ωραίο – εντυπωσιακό video clip της για το οποίο ταξίδεψε μέχρι την Κολομβία, την χρωματιστή Cartagenna και τα Rosario Islands.

Το τραγούδι πρόκειται για μια εκρηκτική δημιουργία σε ρυθμούς ρέγκε κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει από την Αποστολία.

Το video clip είναι γυρισμένο σε μια χώρα με όμορφα χρώματα και πανέμορφα τοπία. Είναι απλό, λυτό χωρίς πολλές κάμερες, φώτα και συνεργεία, αλλά με ένα selfie-stick, γεμάτο από θετική ενέργεια και ανεμελιά που μας παρακινεί να χορέψουμε στο ρυθμό του. Όσο απλό και λυτό είναι άλλο τόσο μαγικό το κάνουν οι εικόνες του στις οποίες έβαλε το χεράκι της και η Αποστολία καθώς έχει τραβήξει αρκετά πλάνα μόνη της.

Στο καινούριο της τραγούδι η Αποστολία εμπιστεύεται δύο νέους και ταλαντούχους δημιουργούς καθώς την μουσική υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι, τους στίχους ο Λεωνίδας Σώζος και την παραγωγή ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather