Η Αποστολία Ζώη μας δείχνει το μέρος που μεγάλωσε!

Η Αποστολία Ζώη μας δείχνει το μέρος που μεγάλωσε!

Κείμενο: Πόπη Γιαννικάκη 

Η Αποστολία Ζώη γεννήθηκε στον Βόλο και δεν φανταζόταν ποτέ πως κάποια μέρα θ’ ασχοληθεί επαγγελματικά και με τόση επιτυχία με το τραγούδι. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα αλλά δεν ξεχνά τα μέρη της, που παραμένουν η μεγάλη της αγάπη.

Πριν από λίγα χρόνια και αφού είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην Αθήνα, αποφάσισε κάποια στιγμή να κάνει μια παύση και να φύγει όταν έκανε αυτή την παύση στην καριέρα της είχε επιστρέψει στη Θεσσαλία και μάλιστα έμενε στο Πήλιο.

Μέτα το τέλος των εμφανίσεων της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν φέτος μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το Στέλιο Ρόκκο αποφάσισε να πάει μια εκδρομή και να ξεκούραστη για να επιστρέψει στην Αθήνα με γεμάτες μπαταρίες καθώς ετοιμάζετε να βγάλει καινούριο τραγούδι!

Η τραγουδίστρια επέλεξε να περάσει ένα χαλαρό τριήμερο με την οικογένεια της στο Βόλο μάλιστα επισκέφτηκε και το Πήλιο όπου έκανε πεζοπορία. Η Αποστολία ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνοντας μας που μεγάλωσε και γράφοντας στη λεζάντα:

Να…κάπου εδώ μεγάλωσα…😄#hometown #volos#hiking #family #nike #pilio #mountain#memories

https://www.instagram.com/p/BR3eGz7Aijx/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather