Ηλίας Βρεττος: «Θα σας παρακαλούσα να μην…»

Ηλίας Βρεττος: «Θα σας παρακαλούσα να μην…»

Στις 19 Φεβρουαρίου ο Ηλίας Βρεττός είχε ένα σοβαρό τροχαίο, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

Ο τραγουδιστής μετά το εξιτήριο που πήρε, παραχώρησε συνεντεύξεις και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αυτό φαίνεται πως επηρέασε κάποιους στο να πουν ότι έχει αναρρώσει τελείως. Ο Ηλίας που διάβασε τα δημοσιεύματα θέλησε να δώσει ένα τέλος και ξεκαθάρισε τα πράγματα για την κατάσταση της υγείας του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε:

«Το ότι με είδατε όρθιο να κάνω δηλώσεις στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ξεπερνώντας εκείνη την ώρα τον εαυτό μου, δε σημαίνει ούτε κατά προσέγγιση πως έχω γίνει καλά και πως όλα τέλειωσαν… Όσο σημαντική ήταν η επιτυχημένη, Δόξα τω Θεό, έκβαση των σοβαρότατων χειρουργείων στα οποία υποβλήθηκα, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο μακρής, δύσκολος και οδυνηρός αγώνας της αποκατάστασης, τον οποίο παλεύω με αισιοδοξία, πίστη και χαμόγελο! Κάθε μέρα είναι και μία μάχη… Μάχη με το σώμα σου, μάχη με την ψυχολογία σου, μάχη με τα νεύρα σου, μάχη με τον εαυτό σου… Θα σας παρακαλούσα σεβόμενοι αυτή μου την προσπάθεια, να μην ασχολούμαστε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας…».