Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην τηλεόραση. Ο ίδιος μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσα από σειρές όπως η «10η Εντολή» και ο «Κόκκινος Κύκλος» που έκαναν τεράστια επιτυχία στο παρελθόν και συνεχίζουν να κάνουν μέσα από τις επαναλήψεις τους.

Η τηλεοπτική επιστροφή του όμως θα είναι πιο «κοντά» στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» που είδαμε στο Mega. Όπως έγινε γνωστό από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία με άφθονα στοιχεία από φιλμ νουάρ.

Ο ίδιος μιλώντας στην Espresso εξήγησε: «Η ιστορία που ζωντανεύω έχει πολιτικό υπόβαθρο. Σκοπός μου δεν είναι να εστιάσω στην οικονομική κρίση, αλλά στο τι μας οδήγησε σε αυτή. Το 2009, λοιπόν, είναι η εποχή στην οποία θα ζουμάρει ο φακός μου. Τότε που οι περισσότεροι Έλληνες ξόδευαν άκριτα σαν να ήταν κροίσοι. Με αλλεπάλληλα φλας μπακ θα μεταφέρω στον τηλεθεατή τι συνέβη στη χώρα μας. Θα έλεγα ότι αυτό που επακολούθησε μετά το 2009 ήταν ένα θρίλερ».

Το ρεπορτάζ του MyTV και της Βίκυς Διαμαντή, αναφέρει πως βασίζεται σε ένα άκρως επιτυχημένο μυθιστόρημα, «Το Τελευεταίο Καλοκαίρι». Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει γράψει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Απόστολος Διαμαντής, ενώ η υπόθεση διαδραματίζεται σε γνωστά κοσμικά αθηναϊκά στέκια, στο Πήλιο και το Παρίσι!

Οι πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν ότι η σειρά προορίζεται για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και θα έχει διάρκεια 17 επεισόδια. Όσων αφορά τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες του 2018.