Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μαθητές Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης στο Κάστρο Μυτιλήνης

Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μαθητές Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης στο Κάστρο Μυτιλήνης

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & Μαθητές Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης με την επιμέλεια των καθηγητών Αλέξανδρου Γεραγωτέλλη, Πέμης Βερβέρη, Χρήστου Παναγιωτάρα και την ενεργώ συμμετοχή των μαθητών του σχολείου, πραγματοποιεί Μουσική Εκδήλωση με την γνωστή σε όλους μας κα Ελένη Τσαλιγοπούλου για την στήριξη και ανάδειξη του έργου του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης την 11η Ιουλίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 στο κάστρο Μυτιλήνης με τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους μαθητές μας σε μια υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ένα πρόγραμμα γεμάτο σπουδαία τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασικά, αλλά και οι μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες καθώς και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο της album «των Φίλων τα σπίτια» που έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση. Σας καλούμε να στηρίξετε την εκδήλωση και το σχολείο μας, στη συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία αυτής της συναυλίας.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και σε καταστήματα της πόλης της Μυτιλήνης αλλά και από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.