Ελένη Μενεγάκη: Διατάχθηκε προανάκριση και έρευνα με αφορμή ένα βίντεo της

Ελένη Μενεγάκη: Διατάχθηκε προανάκριση και έρευνα με αφορμή ένα βίντεo της

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε εξαιρετικά στις διακοπές στην Κρήτη το Πάσχα, όμως φαίνεται πως μία της κίνηση θα της βγει… ξινή.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς, η παρουσιάστρια φαίνεται ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, για το βίντεο που τη δείχνει με μια παρέα Κρητικών να λένε μαντινάδες στην ίδια και τον σύζυγό της. Ο λόγος; Οι μπαλωθιές που ακούγονται!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται στο βίντεο. Ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, φαίνεται πως ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που η κα. Μενεγάκη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδαν χιλιάδες «ακόλουθοι» της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα διερευνήσουν την υπόθεση θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητα τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Αφού βρεθούν, θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δε φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος.

https://www.instagram.com/p/BhUHsIUBLcS/?utm_source=ig_embed