Εκτός Survivor η Μαρίνα Πήχου

Εκτός Survivor η Μαρίνα Πήχου

Σε τεταμένο κλίμα έγινε η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας από το Survivor, καθώς οι Μαχητές «σφάχτηκαν» για τις υποψηφιότητες κυρίως για τις επιλογές του Ηλία Γκότση και του Κωνσταντίνου Τσεπάνη, που έβγαλαν προτεινόμενες την Μαρίνα Πήχου και την Ντάρια Τουρόβνικ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου είδαμε τους παίκτες της ομάδας να αντιπαρατίθενται, κάτι που έγινε και στο συμβούλιο, πριν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώσει ότι αποχωρεί η Μαρίνα.

Η ανακοίνωση προκάλεσε «παγωμάρα», αλλά και δάκρυα στην ομάδα, καθώς η ίδια αποκάλυψε ότι μπήκε στο Survivor για να τιμήσει τη μνήμη του συντρόφου της, ο οποίος δεν είναι πλέον στη ζωή και είχαν κάνει μαζί τα σχέδια για την συμμετοχή στο παιχνίδι!

«Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Και, απλά, για ‘μενα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρόλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν γιατί πίστευε σε μένα ότι μπορώ να φτάσω μακριά. Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ! Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω», είπε, μεταξύ άλλων, η γυμνάστρια, πριν αποχωρήσει.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather