Εκτός Epsilon η Ναταλία Γερμανού

Εκτός Epsilon η Ναταλία Γερμανού

Τέλος η συνεργασία της Ναταλίας Γερμανού με το Epsilon καθώς η εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ρίχνει αυλαία στις 8 Ιουλίου και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει την παρουσιάστρια να βρίσκεται μια ανάσα πριν από την υπογραφή του συμβολαίου της με τον Alpha.

Αυτό που ακούγεται έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι η επιθυμία της να παρουσιάσει μια τρίωρη μεσημεριανή εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας το Σαββατοκύριακο, εξάλλου η Ναταλία είναι συνδεδεμένη με τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και με τον Alpha αφού τα τελευταία χρόνια παρουσίασε την εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά».

Πηγές από το κανάλι αναφέρουν πως οι συζητήσεις με τη Ναταλία Γερμανού είναι όντως σε προχωρημένο επίπεδο χωρίς όμως να έχουν δώσει ακόμα τα χέρια.

Η Ναταλία Γερμανού στην τελευταία της συνέντευξη είχε δηλώσει:

«Έχω κάνει συζητήσεις με το κανάλι, συνεχίζω να κάνω και θα κάνω και κάποιες ακόμα συζητήσεις και την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι οριστικό. Υπάρχει, νομίζω, μια αμοιβαία εκτίμηση, αγάπη. Η Άλκηστις και ο Τζώνη Καλημέρης είναι δύο άνθρωποι που τους αγαπώ πολύ. Δεν είναι ψέμα ότι μου έχουν κάνει πρόταση από άλλα κανάλια, όμως πάντα δίνω προτεραιότητα στον σταθμό τον οποίο βρίσκομαι και εργάζομαι. Μετά ζυγίζω όλες τις παραμέτρους και προσπαθώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να αποφασίσω».