«Είμαι θετική στον HIV»

«Είμαι θετική στον HIV»

Σε μία άκρως συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Conchita Wurst, κάνοντας γνωστό πως είναι φορέας του AIDS, αλλά και ότι αναγκάστηκε να το εξομολογηθεί καθώς δέχεται απειλές από τον πρώην σύντροφo της που της μετέδωσε τον ιό!

«Σήμερα ήρθε η μέρα για να απελευθερωθώ από την δαμόκλειο σπάθη που κουβαλάω: Είμαι θετική στον ιό HIV, μπορεί πολλούς από εσάς να μην τους ενδιαφέρει αλλά αναγκάζομαι να το πω διότι ένας πρώην φίλος απειλεί να βγάλει δημόσια αυτά τα προσωπικά ιατρικά μου στοιχεία. Ελπίζω να δώσω κουράγιο και να κάνω ακόμη ένα βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί…», αναφέρει σε ανάρτηση της στο Instagram, η νικήτρια της Eurovision του 2014.

Όπως προσθέτει η τραγουδίστρια, «οι πληροφορίες για την κατάσταση μου μπορεί να είναι νέες για εσάς, αλλά για μένα δεν είναι. Είμαι καλά στην υγεία μου, πιο δυνατή και πιο δραστήρια από τότε, καθώς λαμβάνω την αγωγή μου από τότε που έγινε η διάγνωση και ο ιός δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα μου».

Η Conchita εξομολογείται πως, αν και πρόκειται για ένα θέμα που δεν αφορά το κοινό, αποφάσισε να το μοιραστεί καθώς ο πρώην της απειλούσε να το αποκαλύψει. «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με φοβίζει και να επηρεάζει τη ζωή μου με αυτό», καταλήγει.