Διακοπές πολυτέλειας στην Κρήτη

Διακοπές πολυτέλειας στην Κρήτη

Σε ένα ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα, υψηλής ενεργειακής απόδοσης οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο, μετατράπηκε το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες ημέρες στον κόλπο του Μιραμπέλλο στην Ελούντα.

Η πλήρης ανακαίνιση της υφιστάμενης μονάδας αλλά και η νέα μεγάλη επένδυση επέκτασης καθιστούν το ξενοδοχείο πόλο έλξης τουριστών. Ειδικότερα, οι πέντε αστέρων εγκαταστάσεις αλλά και υπηρεσίες που θα απολαύσει ο επισκέπτης, προσφέρονται με τη χρήση τεχνολογιών που ελαχιστοποιούν το ενεργειακό αποτύπωμα. Διαθέτει πέντε διαφορετικούς τύπους πολυτελών δωματίων με ιδιωτικές πισίνες, αλλά και ένα πολύ όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον στο Euphoria Spa.

Μετά την «παρέλαση» των τραπεζιτών και των εμπόρων διαμαντιών που, στην Ελούντα, γεύτηκαν αντικριστό από … ανωγειανά χέρια, σειρά έχει η εγχώρια showbiz.

Όλα αυτά μετά τον εσπερινό στην πρώτη εκκλησία που χτίστηκε για τον Άγιο Παΐσιο, από την οικογένεια των Μηνά και Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

Με αφορμή την καινούργια και ανακαινισμένη πτέρυγα που άνοιξε στο ξενοδοχείο πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην Ελούντα και αυτό το καλοκαίρι με ηθοποιούς και τραγουδιστές να επιλέγουν το γνωστό θέρετρο για τις διακοπές τους!

Μεταξύ αυτων που πέρασαν στιγμές χαλάρωσης αλλά και πολυτέλειας απολαμβάνουν στο ξενοδοχείο Royal Marmin Bay, στην Ελούντα, η Ναταλία Δραγούμη, η Ελένη Χατζίδου, η Κόνι Μεταξά, o Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Αποστολία Ζώη, η Νίνα Λοτσάρη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Έλενα Παπαρίζου αλλά και ο mr. Pr της Αθήνας, Νεκτάριος Σκαμνάκης, ήταν κάποιοι μεταξύ των προσκεκλημένων του Αθηναγόρα Ανδριαδάκη, που έστησε δείπνο … μπροστά στη θάλασσα.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather