«Δεν περίμενα ότι η Σπυροπούλου θα άντεχε στο Survivor»

"Δεν περίμενα ότι η Σπυροπούλου θα άντεχε στο Survivor"

Τη δική της άποψη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξέφρασε με σε συνέντευξη της στο TV Page η Ντορέτττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει για την εικόνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι:

«Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτούς που βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι. Από αυτούς που έχουν φύγει, το πρόσωπο που με εξέπληξε ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν περίμενα ούτε ότι θα πήγαινε στο «Survivor» ούτε ότι θα άντεχε να ζει κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες. Ήταν μια εικόνα της Κωνσταντίνας που δεν είχαμε δει. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά ούτε είχα σχέση μαζί της. Τη γνώρισα, όπως και ο περισσότερος κόσμος, μέσα από το «Survivor». Αυτό που είδα, λοιπόν, μου έκανε πολύ θετική εντύπωση»

Και συνέχισε: «Ο πατέρας της Κωνσταντίνας, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την αποχώρησή της, είπε ότι τώρα ο κόσμος μπόρεσε να δει το πραγματικό της πρόσωπο. Επειδή μια παρουσιάστρια κάνει μια εκπομπή δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ξέρουμε 100% πώς είναι στην πραγματικότητα. Σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, όπως αυτές του «Survivor», βλέπεις κι άλλες πλευρές του χαρακτήρα κάποιου που κανονικά θα μπορούσε να κρύβει. Αυτά που είδαμε από την Κωνσταντίνα στο «Survivor» ήταν πολύ θετικά και γι’ αυτό κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, παρόλο που αγωνιστικά δεν ήταν και τόσο καλή».

Στην ερώτηση αν το «Survivor» θα είναι φτωχότερο και θα έχει μικρότερα νούμερα τηλεθέασης τώρα που έφυγε η Σπυροπούλου, η Ντορέττα απάντησε:

«Είναι άδικο για όλους τους άλλους να λέμε ότι όλο το παιχνίδι ήταν η Σπυροπούλου. Νομίζω ότι το «Survivor 2» έχει πολύ ενδιαφέρον, κι αυτό θα μεγαλώνει όσο φτάνουμε προς το τέλος».