Δείτε τον Πάνο Μιχαλόπουλο σε μια σπανία εμφάνιση, στα 69 του χρόνια!

Δείτε τον Πάνο Μιχαλόπουλο σε μια σπανία εμφάνιση, στα 69 του χρόνια!

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο ωραίους άντρες και μεγάλος ζεν πρεμιέ τη δεκαετία του ’80, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του έκανε μια σπουδαία καριέρα σε κινηματογράφο, τηλεόραση και θέατρο.

Ο ηθοποιος έχει πολλά χρόνια να βρεθεί στη μικρή οθόνη και σε κάποια θεατρική σκηνή καθώς είναι επιλεκτικός στις τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές δουλειές που γίνονται τα τελευταία χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος ασχολείται με τα πατρογονικά του κτήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου ασχολείται με τις αγροτικές δουλειές.

Η τελευταία φορά που ο ηθοποιος έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011, σε κατάστημα που είχε ανοίξει ο Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός, σου έχουμε την απάντηση καθώς ο παραγωγός του ΣΚΑΪ, Ηλίας Βασίλογλου, συνάντησε τον ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie, την οποία και δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όπως θα διαπιστώστε, ο χρόνος του έχει φερθεί πολύ καλά και στα 69 χρόνια συνεχίζει να είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather