Δείτε την συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη με την Jane Fonda και όσα είπε η παρουσιάστρια για την συνάντηση τους

Δείτε την συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη με την Jane Fonda και όσα είπε η παρουσιάστρια για την συνάντηση τους

Η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στις Κάννες για το φεστιβάλ κινηματογράφου και, μεταξύ άλλων, συνάντησε την Jane Fonda, από την οποία πήρε και συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός συναντήθηκαν στη γαλλική Ριβιέρα καθώς είναι Global Brand Ambassadors της L’ Oréal Paris και τις φωτογραφίες τους είδαμε στο περιοδικό Down Town.

«Αυτές τις φωτογραφίες της βγάλαμε εκείνη την ώρα. Λέω “μπορώ να βγάλω μία φωτογραφία;”. Είναι από το κινητό μου! Δείτε την γυναίκα αυτή, την καταπληκτική! Τι να σας πω; Είναι ο πιο νέος, απίστευτος άνθρωπος που γνώρισα στο λίγο που κάθισα να τα πούμε», είπε η Ελένη.

Στη συνέντευξη της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε στις Ελληνίδες συμβουλές ομορφιάς, ενώ, μίλησε και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας:

«Μείνετε δυνατές και αντισταθείτε στους τυράννους. Μείνετε ενωμένοι και οργανωθείτε. Έχετε ήδη πετύχει πολλά επειδή μένετε ενωμένοι και λέγοντας αυτό… σε εκείνες τις τράπεζες και σε όλους εκείνους με τα χρήματα που σας λένε ότι πρέπει να υποστείτε στερήσεις για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Θα καλυτερέψουν γι’ αυτούς αλλά όχι για τον μέσο πολίτη. Επομένως, παλέψτε! Παλέψτε!».