Δείτε την θριαμβευτική υποδοχή της Netta Barzilai στο Ισραήλ

Δείτε την θριαμβευτική υποδοχή της Netta Barzilai στο Ισραήλ

Η Netta Barzilai με το Toy κατέκτησε την 1η θέση στη φετινής Eurovision γεμίζοντας χαρά τους συμπατριώτες της, που της ετοίμασαν αποθεωτική υποδοχή κατά την επιστροφή της στο Ισραήλ.

«Αυτή είναι μία μεγάλη στιγμή για μένα, την ισραηλινή αντιπροσωπεία και την χώρα. Είμαι χαρούμενη που καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν λόγο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί σε μία χώρα που δεν έχει πολλούς λόγους για να γιορτάζει», ήταν τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο Ben-Gurion στο Τελ Αβίβ.

Παράλληλα, αποκάλυψε ως η ίδια και η ομάδα της είναι πολλοί κουρασμένοι καθώς δεν κοιμήθηκαν όλο το βράδυ, αλλά πανηγύριζαν για την επιτυχία τους.

Εκτός, από την θερμή υποδοχή της στο αεροδρόμιο, εκατοντάδες ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την αποθεώσουν από κοντά, αλλά και να διασκεδάσουν μαζί της, στη συναυλία που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία Rabin του Τελ Αβίβ.

Στο μεταξύ, πολλοί είναι οι χρήστες των social media που επικρίνουν της Netta για την φράση «του χρόνου στην Ιερουσαλήμ», που είπε παραλαμβάνοντας το τρόπαιο, καθώς το ζήτημα της διαφιλονικούμενης πόλης παραμένει «αγκάθι» και αφορμή για αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων εδώ και πολλά χρόνια.