Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Με έχουν βρίσει, μου έχουν ρίξει μπινελίκια, που δεν…»

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Με έχουν βρίσει, μου έχουν ρίξει μπινελίκια, που δεν…»

Το λόγο για τον οποίο κάποιοι έχουν βρίσει τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, αποκαλύπτει η ίδια σχολιάζοντας τα «πυρά» που κατά καιρούς έχει δεχτεί ο συμπρωταγωνιστής της στο θέατρο Γιάννης Μπέζος, επειδή δεν δίνει αυτόγραφα και δεν φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του.

«Γιατί πρέπει δηλαδή να δίνουμε αυτόγραφα και να βγάζουμε selfies με τους θεατές; Βλέπουν τη δουλειά μας, την οποία την κάνουμε με αγάπη. Όλα τα… γύρω θεωρώ ότι δεν έχουν νόημα, γι’ αυτό έχω κι εγώ την τακτική του Γιάννη. Θεωρώ άδικα τα “πυρά” που του έχουν ρίξει, αλλά δεν τον αφορούν. Όπως δεν αφορούν και μένα! Και δεν έχω δεχτεί λίγα – κι από κοινό εννοώ. Με έχουν βρίσει, μου έχουν ρίξει μπινελίκια που δεν έβγαλα selfie!», λέει, στην εφημερίδα Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη, η ηθοποιός.

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως δεν βλέπει τηλεόραση λόγω των σχολίων που γίνονται σε κάποια πάνελ: «άλλο κι αυτό με τα πάνελ που κάθε φορά “περιλαμβάνουν” κάποιον… Γι’ αυτό δεν βλέπω τηλεόραση. Κάνω τη δουλειά μου, χωρίς να ασχολούμαι με όλο αυτό το χάλι!».

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather