Γνωστός ηθοποιός ποζάρει πρώτη φορά με λευκά μαλλιά

Γνωστός ηθοποιός ποζάρει πρώτη φορά με λευκά μαλλιά

Αγνώριστος έγινε ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς που αποφάσισε να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά του, όπως παραδέχεται ο ίδιος, περιγράφοντας τη στιγμή που τον σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You Weekly και την Τζώρτζια Συρίχα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος κάνει την πρώτη του φωτογράφηση με το νέο του look και λέει:

«Τις προάλλες που γυρνούσα από την Επίδαυρο όπου ένα υπέροχο σπίτι, με σταμάτησε η Τροχαία για αλκοτέστ. Δεν με αναγνώρισαν και έγινα έξαλλος».

Ωστόσο, όπως παραδέχεται, το ότι δεν τον αναγνώρισαν οφείλεται στο γεγονός πως πλέον αποφάσισε να αφήσει λευκά τα μαλλιά του, τα οποία εδώ και χρόνια έβαφε!

«Κάποια στιγμή, ο ένας από τους δύο άρχισε να μου λέει “κάπου σας ξέρω, κάπου σας ξέρω”. Η αλλαγή μου, βέβαια, είναι μεγάλη από τα καστανά μαλλιά στα άσπρα, αλλά εκείνη τη στιγμή είπα “αι στα κομμάτια! Τι τα άφησα άσπρα; Για να μην με γνωρίζουνε;”», ενώ παραδέχεται ότι ακόμα δεν έχει συνηθίσει τον εαυτό του με λευκά μαλλιά και πως, αν και όλοι του λένε ότι του πάνε, δεν αποκλείεται να τα βάψει ξανά.