Γνωστος chef δήλωσε: «Ο Άκης είναι φαινόμενο προς μίμηση»

Γνωστος chef δήλωσε: «Ο Άκης είναι φαινόμενο προς μίμηση»

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Hell’s Kitchen, ο Έκτορας Μποτρίνι πήγε καλεσμένος στην εκπομπή το Πρω1νό και μίλησε για το μεγάλο τηλεοπτικό μαγειρικό στοίχημα που ξεκινάει σήμερα στις 21:00, στον ΑΝΤ1.

Ο chef αναφέρθηκε στα νέα παιδιά και στη μεγάλη ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους, χωρίς όμως να έχουν το ανάλογο ταλέντο. «Χτυπάς ένα τατουάζ με ένα μαχαίρι και είσαι μάγειρας, δεν είναι έτσι», είπε αρχικά ο Έκτορας προκαλώντας αναφωνήματα στο πλατό ενώ συμπλήρωσε «Μην εμπιστεύεσαι ποτέ μάγειρες με κοιλιακούς».

Το μυαλό των τηλεθεατών αλλά και της ομάδας του Πρω1νού πήγαν κατευθείαν στον Άκη Πετρετζίκη με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει «για να μη γίνονται παρεξηγήσεις θέλεις να πεις ότι μπορεί κάποιος να έχει κοιλιακούς και τατουάζ αλλά δε σημαίνει ότι για να γίνουν chef πρέπει να έχουν τατουάζ και κοιλιακούς».

Ο chef διευκρίνισε πως δεν αναφέρεται στον Άκη τον οποίο θεωρεί ικανό και ταλαντούχο αλλά στους μάγειρες που θέλουν να γίνουν…. Πετρετζίκηδες.

«Ο Άκης είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας και αυτό που κάνει είναι εξαιρετικός. Ο Άκης είναι φαινόμενο προς μίμηση. Και ότι κάνει μιλάει μέσα από τη δουλειά του. Είναι εξαιρετικός, εγώ τον θαυμάζω, γιατί έχει κάνει πολλά πράγματα. Δεν είναι όμως όλοι Πετρετζίκηδες» είπε.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather