Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως είχε εθισμό στο αλκοόλ και το sex

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως είχε εθισμό στο αλκοόλ και το sex

Με αποκαλυπτική διάθεση εμφανίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός Jada Pinkett Smith. Η σύζυγος του Will Smitg και αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια σε δύο εθισμούς με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπη στο παρελθόν.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε εθισμό με το sex σε μικρότερη ηλικία, αναφέροντας: «Όταν ήμουν μικρότερη, πιστεύω ότι σίγουρα είχα κάποιου είδους εθισμό στο sex, ότι όλα μπορούν να λυθούν με το σεξ» ενώ μίλησε και για την εξάρτησή της από το αλκοόλ, λέγοντας: «Θυμάμαι να φτάνω στον πάτο. Ήμουν στο σπίτι μόνη μου, είχα πιει δύο μπουκάλια κρασί και πήγαινα για το τρίτο. Σκέφτηκα “πρέπει να έχω πρόβλημα».

Η ίδια ανέφερε πως κατάφερε να απαλλαγεί από αυτό όταν κατάλαβε πόσο κακό της κάνει, τονίζοντας: «Οπότε το έκοψα μαχαίρι. Μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι άνθρωπος που κάνει κραιπάλες και πάντα πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου. Μπορώ απλά να “κολλήσω” με κάτι. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις, αλλά γιατί. Η συμπεριφορά που συνδέεται με αυτό. Γιατί αν θες να κάνεις πολύ σεξ, τέλεια, αλλά γιατί το κάνεις; Αυτό πρέπει να κοιτάξεις».