Γιώργος Σαμπάνης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Γιώργος Σαμπάνης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στην εφημερίδα Real μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή για την οποία θεωρείται ως εμπόδιο η καριέρα που κάνει.

 «Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι με ένα κορίτσι και να περνάς όμορφα και πολύ διαφορετικό αυτή η κοπέλα να είναι κατάλληλη για να δημιουργήσει οικογένεια μαζί μου, με αυτή τη δουλειά που κάνω. Το επάγγελμα μου έχει και κάποια αρνητικά για τους ανθρώπους που, δεν είναι στον χώρο. Το βλέπουν βουνό, λένε «αυτός είναι τραγουδιστής του την πέφτουν, θα φύγει, ένας ενθουσιασμός είναι». Και προκειμένου να μην πληγώσουν τους εαυτούς τους, απομακρύνονται».

Άραγε γι’ αυτό ξεκαθαρίζει ότι είναι μόνος του αυτή την περίοδο, παρά τις πρόσφατες φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν με την Έλενα Παπαγγελή, μία από τις χορεύτριες του μπαλέτου του;

«Αν βγω με μια κοπέλα και κάποιοι κακοπροαίρετοι της βάλουν την ταμπέλα ότι είναι η σύντροφος μου, αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αν βρω μια κοπέλα, θα τη βγάλω στον δρόμο να τη δείτε, πιθανότατα και στα σκαλιά της εκκλησίας! Παλιότερα νόμιζα ότι είναι χρέος μου να παρουσιάσω την προσωπική μου ζωή στους ανθρώπους για να μη φανώ ψεύτης. Νόμιζα ότι είμαι ψεύτης αν δεν λογοδοτήσω για τα προσωπικά μου. Αυτό όμως δεν ισχύει. Ως άντρας θέλω να προστατεύσω τον οποιονδήποτε άνθρωπο μπορεί να μην έχει όρεξη να μπει στη διαδικασία της δημοσιότητας».

Δηλαδή δεν είναι ερωτευμένος;

«Ερωτευμένος δεν γίνεται να μην είσαι! Εγώ είμαι ερωτευμένος με τη μουσική, με τη ζωή, με τη θάλασσα. Είναι σαν να με ρωτάς αν μπορώ να ευτυχήσω. Είμαι μόνος μου. Η γυναίκα που θα παρουσιάσω είναι αυτή που θα παντρευτώ»