Γενέθλια στο Palawan για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γενέθλια στο Palawan για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τα γενέθλια του είχε την Κυριακή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος τα πέρασε στις Φιλιππίνες, όπου πραγματοποιούνται τα τελευταία γυρίσματα του Nomads.

Από νωρίς το πρωί ο Γρηγόρης δέχτηκε πολλές ευχές στα social media και ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτους που του έστειλαν της ευχές του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Ο παρουσιαστής με μιας φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, αποκάλυψε την ηλικία του και έγραψε ένα όμορφο μήνυμα για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«44 χρονών σήμερα… σαν όνειρο μου φαίνεται… Πότε πέρασαν 44 χρόνια… προσπαθώ να κάνω ένα “ταξίδι” στον χρόνο για να θυμηθώ τα όμορφα,τα δύσκολα τα δίκαια και τα άδικα… και πολύ γρήγορα καταλαβαίνω ότι μια τέτοια μέρα πρέπει να κλείσω τα μάτια μου και όταν τ´ανοίξω να έχω απλώς κρατήσει αυτά που με έκαναν να βρω την αλήθεια μου και αυτά που μου έδειξαν τα λάθη μου… στο επόμενο κλείσιμο και άνοιγμα των ματιών μου πρέπει να καταλάβω ότι σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου… και να χαμογελάσω.. .ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και ευχαριστώ όλους αυτούς που με κάνουν κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο… αν και έχω ακόμα πολύ δουλειά».

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather