Γέννησε η Kylie Jenner!

Γέννησε η Kylie Jenner!

Τους τελευταίους μήνες ακουγόταν ότι η μικρότερη κόρη της οικογένειας Kardashian, Kylie Jenner περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Travis Scott, παρόλα αυτά κανείς δεν το παραδεχόταν αυτους του 9 μήνες.

Η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια την Kylie η οποία παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της μέσα από τα social media και μεταξύ άλλων ανέφερε πώς ήθελε να προστατέψει την ίδια αλλά και το παιδί της από την πίεση που θα δεχόταν από τον τύπο, τονίζοντας πόσο σημαντική ήταν για εκείνη όλη αυτή η περίοδος στη ζωή της και ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους της που την στήριξαν.

Η Kylie και ο Travis έγιναν για πρώτη φορά γονείς καθώς την 1η Φεβρουαρίου απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι όπου ζυγίζει 3.883 kg.

Συγκεκριμένα η Kylie ανάρτησε φωτογραφία με ένα μήνυμα που μοιράστηκε με τους διαδικτύακους της φίλους στο προσωπικό της λογαριασμό στο insagram αναφέροντας:

Συγγνώμη που σας κρατούσα στο σκοτάδι για όλες τις υποθέσεις. Καταλαβαίνω ότι έχετε συνηθίσει να σας παίρνω μαζί μου σε όλα τα ταξίδια. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα που δεν ήθελα να βγάλω στη δημοσιότητα. Ήξερα για τον εαυτό μου ότι έπρεπε να προετοιμαστώ για αυτό τον ρόλο ζωής με τον πιο θετικό τρόπο χωρίς στρες . Δεν υπήρχε καμιά μεγάλη στιγμή η μεγάλη αποκάλυψη που να είχα σχεδιάσει. Ήξερα ότι ρο μωρό μου θα ένιωθε το κάθε άγχος και αίσθημα έτσι διάλεξα αυτό τον τρόπο για την μικρή μου ζωή και την ευτυχία μας.

Η εγκυμοσύνη ήταν από τις πιο όμορφες δυναμικές και ανατρεπτικές εμπειρίες και θα μου λείψει. Εκτιμώ τους φίλους μου και ιδιαίτερα την οικογένεια μου για την βοήθεια τους να κρατήσουμε αυτή τη στιγμή όσο πιο προσωπική γίνεται . Το όμορφο και υγιές κοριτσάκι μου γεννήθηκε 1η Φεβρουαρίου και δεν μπορούσα να κρατηθώ να μοιραστώ αυτή την ευλογία. Δεν έχω ξανά νιώσει τέτοια αγάπη και ευτυχία σαν αυτή θα μπορούσα να σκάσω ..Ευχαριστώ για την κατανόηση.