Γέννησε η Ελεονώρα Μελέτη!

Γέννησε η Ελεονώρα Μελέτη!

Σε πελάγη ευτυχία η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης!

Το ζευγάρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Απριλίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με καισαρική στο ΙΑΣΩ και το μωράκι που ζυγίζει 3.000 kg χαίρει άκρας υγείας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μωράκι γεννήθηκε 3 κιλά. Ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της Ελεονώρας, κ. Νίκος Στρατάκης, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και σημείωσε:

«Ήρθε στο ΙΑΣΩ γύρω στις 3 το πρωί και στις 5:30 για λόγους μαιευτικούς έκανε καισαρική και τώρα κρατάει το μωράκι της. Ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη και γλυκιά, όπως είναι πάντα η Ελεονώρα. Τον ομφάλιο λώρο τον έκοψε ο Θοδωρής Μαροσούλης. Γέννησε με επισκληρίδιο. Πιστεύω ότι το μωρό μοιάζει στον Θοδωρή σε αυτή τη φάση».

Κανείς δεν ήξερε το φύλο του μωρού με τα νέα να γίνονται γνωστά πριν λίγες ώρες και στο ζευγάρι.

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησαν με τη μητέρα της Ελεονώρας, Μαρία. «Είναι μία ευγενέστατη γυναίκα. Τώρα πλέον είναι και πολύ ευτυχισμένη γιαγιά. Έχουν πάει όλα καλά. Η Ελεονώρα μπήκε γύρω στη 1 τα μεσάνυχτα. Είναι πολύ καλά στην υγεία τους και όλοι τους είναι καλά … Ήταν πολύ συγκινημένη και μιλούσε χαμηλόφωνα για ευνόητους λόγους», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather