Αυτός είναι ο λόγος που η Βάσω Λασκαράκη δεν κάνει θέατρο

Αυτός είναι ο λόγος που η Βάσω Λασκαράκη δεν κάνει θέατρο

Η Βάσω Λασκαράκη μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε στην προσωπική της ζωή, έχει βρει ξανά το χαμόγελο, είναι ήρεμη και δε φοβάται να δείξει τον έρωτα της.

Η ηθοποιός είναι σε μια όμορφη φάση ζωής με το νέο της σύντροφο, Λευτέρη Σουλτάτο όμως πάνω από όλα είναι η 5χρονη κόρη της, η Εύα.

Η Βάσω σε συνέντευξη που παραχώρησε στο tv Έθνος, μίλησε για τη νέα τροπή που πήρε η ζωή της μετά το διαζύγιο, την κόρη της αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα.

Έρχομαι στα προσωπικά σου. Μίλησες πρόσφατα άλλωστε γι’ αυτά. Δεν κρύβεις τη σχέση σου με τον σύντροφο σου, αλλά δεν τη διατυμπανίζεις κιόλας. Μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη και τη νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή ένιωσες να πιέζεσαι από τη δημοσιότητα;

«Θα προτιμούσα να μην υπάρχει δημοσιότητα, αλλά αυτό θα ήταν κάτι πολύ παράταιρο και οξύμωρο σε σχέση με τη δουλειά που έχω επιλέξει να κάνω. Αν με ρωτούσες πριν από δέκα χρόνια θα σου έλεγα ναι, το θεωρώ παράλογο όλο αυτό. Προσωπικά βέβαια πιστεύω πως ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, που δεν νομίζω πως δίνει καμία σημασία…».

Δεν χαίρεται να μαθαίνει ευχάριστα νέα για τα αγαπημένα του πρόσωπα;

«Δεν νομίζω πώς ο κόσμος ασχολείται με το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Δεν καίγεται ο κόσμος να μάθει τα προσωπικά μου. Οι ερωτήσεις λοιπόν από εσάς προς εμένα έχουν να κάνουν με την έκθεση που υπάρχει λόγω της δουλειάς μου».

Σε αυτήν τη σχέση που έχεις τώρα, νιώθεις έτοιμη για το επόμενο βήμα;

«Είμαι μια χαρά και βήμα βήμα προχωράω τη ζωή μου. Σκέφτομαι τα πάντα θετικά».

Τώρα που η μικρή μεγαλώνει, μεγαλώνει και το δίλημμα οικογένεια ή καριέρα;

«Ήδη έχω επιλέξει. Τα τελευταία χρόνια απέχω από το θέατρα . Δεν είναι λιγότερο σημαντικό για μένα. Το αγαπώ και το σκέφτομαι κάθε μέρα. Φέτος αρνήθηκα πάλι τρία-τέσσερα πράγματα. Τα πρώτα χρόνια το έκανα γιατί ήταν μικρή. Έχει μεγαλώσει, αλλά λόγω των αλλαγών στη ζωή μας είπα και φέτος να μην το κάνω. Θεώρησα πώς πρέπει να είμαι δίπλα της και να μην έρθει ακόμη μία αλλαγή που η μαμά τα βράδια θα λείπει στο θέατρο. Της έχω εξηγήσει βέβαια πως αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί, όμως τώρα δεν ένιωσα έτοιμη να το κάνω. Στις υπάρχουσες αλλαγές δεν ήθελα να προσθέσω στην καθημερινότητα της μικρής ακόμη μία άλλωστε κάθε μέρα έχω δέκα ώρες γύρισμα!».